March 11, 2011

Kucing Marah Cawan Pecah


video

Kucing marah? 

6 comments:

  1. kenapa kucng bertindak mcm tu yer...tu tnada dia marah kn...

    ReplyDelete
  2. dia marahla. sebelum2 ni mesti tuan rumah/parent budak pernah tuduh kucing tu pecahkan barang/pasu/cawan. padahal dia xbuat dan masa tu xtau siapa yg buat. sekarang dia nak balas dendam sbb menyebabkan dia pernah kena marah dulu :p

    ReplyDelete
  3. actlly kat video asl tu kn.. dorg ckp prents bdk tu de psn kat kcing nie tgk2 kn rmh ngn ank dorg, then die pun g rht dlm blik, tmpt die.. then dgr bnyi bnde pch, so die igt baby sister tu nk cderakn baby tu.. hahaha

    ReplyDelete
  4. rase sebab die xkenal baby sitter 2 la..
    bau tuan die n baby sitter 2 xsama kan..
    so die rasa terancam la

    ReplyDelete
  5. dasyat kucing tuh..!terbaikkkkk......!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. kucing tu tepijak kaca la.... tu yg jd agresif mcm tu,...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...